English
Регламент График Категории Жури Номиниране Кандидати и победители Церемония Партньори История
Магдалена Сергиева

Магдалена Сергиева е директор човешки ресурси и администрация в „Престиж -96“ АД.

Г-жа Сергиева е магистър  по „Човешки ресурси“  от  НБУ  и има бакалавърска степен по „Финанси“ от Университета за Национално и Световно Стопанство. Преминала е множество обучения и специализации в областта на лидерството, управлението на човешкия капитал и  организационното развитие.

Има над 15 годишен професионален опит в областта на човешките ресурси и администрацията. От 2000-та година, досега е заемала ръководни позиции във водещи международни и български компании от бързо-оборотния сектор, между които „Чипита България“, „Рубелла Козметикс“, „Май Дей“. Притежава значителен опит в условията на стартиращ бизнес, както и неговата  реорганизация.

За приноса си в развитието и утвърждаването на успешните практики в областта на човешките ресурси, Магдалена получава и специалната награда на журито в една от най-престижните категории „HR директор на годината“ в рамките на годишните HR награди за 2017, организирани от Българската асоциация за управление на хора.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.